O nama

Naša matična tvrtka već je dugi niz godina prisutna na tržištu sa svojom bogatom i kvalitetnom ponudom proizvoda i usluga. Bogatstvo ponude, veliki izbor različitih proizvoda i odlična kvaliteta omogućuju nam ostvarivanje pune suradnje s našim partnerima. Nastojat ćemo ispuniti vaša očekivanja i održati maksimalnu kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Jedna od glavnih misija naše tvrtke jest stalan razvoj proizvoda i samim time proširenje ponude u količini i izboru uzimajući u obzir želje i potrebe kupaca. Zbog toga je inovacija i dalje jedan od glavnih segmenata u radu naše tvrtke.

Tvrtka ima na raspolaganju prostore od 4000 m² i skladišta, gdje možete pronaći na zalihama u velikim količinama gotovo sve proizvode iz našeg kataloga. Zahvaljujući vlastitim proizvodnim kapacitetima nudimo mogućnost proizvodnje i dostave radne odjeće po posebnim individualnim zahtjevima. Osim klasične proizvodnje i prodaje, nudimo kompletnu uslugu pranja, popravaka i najma radne odjeće. Po povoljnim cijenama korisnicima omogućujemo kompletnu opskrbu u vrlo kratkom roku osobnim zaštitnim sredstvima i radnom odjećom dostupnom na zalihama.

Naši zaposlenici uvijek su spremni pomoći korisnicima i partnerima stručnim savjetima te vam u potpunosti stoje na raspolaganju.

Slobodno nas potražite i kontaktirajte putem telefona, e-maila ili nas osobno posjetite.

Nadamo se da će svatko od naših dragih klijenata i čitatelja pronaći njemu simpatičnu grupu proizvoda iz naše ponude.

Molimo vas da bacite oko na našu ponudu.

S poštovanjem,
Eszter Tamaskó
direktor