Imam pitanje? Nazovite nas! +36 24 532 035

O nama

Markoó Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Naša tvrtka je uspješno poduzeće koje traje više od dva desetljeća, tijekom kojih je postalo jedna od odrednica domaćeg tržišta zaštite na radu. Ovim putem se zahvaljujemo svim našim dragim kupcima na ukazanom povjerenju. I ubuduće ćemo se truditi zadržati njihovo povjerenje.

Razvojem naših proizvoda želimo u budućnosti dodatno proširiti asortiman naše ponude, kako izborom tako i brojem komada, vodeći računa o potrebama i očekivanjima kupaca. Stoga inovacija ostaje jedan od najvažnijih ciljeva u životu naše tvrtke.

 

Naša tvrtka ima centralnu lokaciju od 4000 m² te široku i veliku zalihu proizvoda u katalogu na raspolaganju svim našim dragim kupcima. Posjedujemo vlastite proizvodne kapacitete, ali možemo preuzeti realizaciju svakog pojedinačnog zahtjeva.

Preuzimamo kompletnu opskrbu poduzeća opremom za zaštitu na radu i radnom odjećom uz popust, kao i pranje rublja ili iznajmljenu radnu odjeću u kratkim rokovima. Naša tvrtka posluje na temelju sustava osiguranja kvalitete ISO 9001-2010.

Naši kolege nastoje pomoći svim našim partnerima sveobuhvatnim stručnim savjetima. Slobodno nas kontaktirajte telefonom, e-mailom ili osobno. Nadam se da će svi naši dragi partneri i čitatelji pronaći asortiman koji im se sviđa.

Pogledajte našu ponudu!